Restaurants

Eten en drinken

Neem de tijd voor een hapje of drankje in één van onze horecalocaties.

Prins hendrik garage

In de prins hendrik garage aan het stallenplein kun je terecht voor een uitgebreid koffie en thee assortiment, mét iets lekkers erbij. Meer dan lekkere trek? Denk dan aan een lunch, borrel of high tea.

Reserveren

Lunchbox

picknick in de paleistuin

De box is gevuld met een broodje, wrap, candybar en iets te drinken. Kies zelf een plekje voor een picknick. Onder de bomen in de tuin of juist op een bankje in de zon. Reserveer jouw lunchbox online, dan zorgen wij dat deze voor je klaar staat.

High tea

Zoete lekkernijen, hartige verrassingen en een ruime keuze in theesmaken. Reserveer online, vanaf twee personen. De high tea in de prins hendrik garage geeft jouw bezoek aan Paleis Het Loo een gouden randje!

Tuinpaviljoen

Op de klosbaan staat het tuinpaviljoen. Dé plek voor ontspanning. Op deze selfservice locatie kom je tot rust. Even een kop koffie of neem de tijd voor een lunch of borrel later op de dag.

Kiosk achter de colonnades

Open van 11:00 tot 15:00

Achter in de tuin staan de colonnades. Het terras hieronder is een uitgelezen plek om even stil te staan (of zitten) bij het uitzicht. In de kiosk achter de colonnades kun je terecht voor snacks, drinken of een ijsje.