Veelgestelde vragen

FAQ

Vragen van bezoekers

In het paleis werken wij met tijdsloten. Er bestaat een kans dat er geen plek meer is in het paleis als je tickets aan de kassa koopt. Je kunt dan alleen de stallen en tuinen bezoeken.
We raden aan om vooraf tickets online te kopen. Zo weet je zeker dat je het paleis kunt bezoeken.

De starttijd verwijst naar het tijdstip waarop jouw paleisroute begint. Deze route loop je zelf met de app of een audiotoestel en duurt ongeveer dertig minuten. Zorg dat je ten minste vijftien minuten van tevoren in het paleis bent. Zo heb je voldoende tijd om ook de introductiefilm te bekijken in het onderhuis.

Er is geen tijdslot/starttijd voor je bezoek aan de tuinen, stallen en koetshuizen. We zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur.  

Dat kan! Er zijn tickets beschikbaar waarbij het paleis niet is inbegrepen. Voor deze tickets kies je alleen een bezoekdatum. Er is geen starttijd aan verbonden. Koop je tickets zonder paleisentree via: tuinen en stallen tickets of aan de kassa.

De app is vanaf april te downloaden in de appstore (android en iOS). Hierin vind je de audioverhalen die je kunt beluisteren tijdens het volgen van de paleisroutes.

Hulphonden zijn welkom. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het is ongeveer zeshonderd meter lopen. Houd rekening met een wandeling van vijftien minuten. Meer informatie over toegankelijkheid op Paleis Het Loo.

Ja, er zijn drie liften in het paleis, waarvan één naar het dak gaat. Meer informatie over toegankelijkheid op Paleis Het Loo.

Er is een garderobe in het onderhuis van het paleis. Er zijn geen kluisjes aanwezig.

Ja, je mag foto’s en video’s maken in het paleis voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan om bezoekers en personeel herkenbaar in beeld te brengen zonder hun uitdrukkelijke toestemming. Wil je als professional beeldmateriaal maken? Houd dan rekening met de richtlijnen voor filmen en fotograferen.

Reserveren voor een kop koffie of lunch is niet nodig. Een lunchbox voor een picknick in de tuinen of een high tea in de ‘prins hendrik garage’ reserveer je online.

informatie voor groepen

De ondergrondse vernieuwing is klaar in 2023. Dan gaat het open voor bezoekers. meer informatie

Contact

Is jouw vraag niet beantwoord? Neem contact met ons op.